Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

WSS 2.0 Error when trying to browse for web part

  Asked By: Ladonna    Date: Jan 04    Category: Sharepoint    Views: 1190

I was trying to add an existing 'links' list to the front of the WSS 2.0
site http://[server]/teamsite3/default.aspx. I went through modify
shared web, add web parts, browse, and after a long pause, I got this.
I can do the same step on another site
http://[server]/teamsite7/default.aspx WITHOUT seeing this error. How
can I possibly fix this issue for this site?

Share: 

 

2 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Christie Carlson     Answered On: Jan 04

Your screen shot was removed but I'm guessing that you are seeing a
message that says something like: "An error  has occurred".

In WSS v2, you will need to set CustomErrors="RemoteOnly" in the
web.config and browse  to the page on the server or set
CustomErrors="Off" and browse to the page from any client to see that
actual error message. Setting this value to "Off" poses a security risk
as it exposes the actual error that a nefarious person could exploit.

In WSS v3, you must also set CallStack="true" to see the error details.

 
Answer #2    Answered By: Dorothy Farmer     Answered On: Jan 04

I end up open the page right on the server and saw the error  that I was
looking for. It is all good now.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on WSS 2.0 Error when trying to browse for web part Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: