Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Virtual directories not replicating on all WFE's in farm

  Asked By: Nakul    Date: Apr 11    Category: Sharepoint    Views: 1247

We upgraded our SQL cluster and readded it to a farm that has 3 WFE's
(one with index/central admin) and a SSRS box. From central admin, the
farm looks fine, with all the machines listed and all services accounted
for. For some reason, though, when a new web app/site collection is
added, the corresponding iis virtual directories are only added to the
index/central admin machine. Any ideas why that might happen?

Share: 

 

2 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Parijat Pathak     Answered On: Apr 11

Please do not use this distribution list for advertising purposes.

 
Answer #2    Answered By: Ella Sargent     Answered On: Apr 11

I agree I hate it when groups get flooded with ads, but I would
say that this one would be in the grey area to me, I want to thank Andy because
his demo templates have gave me some good ideas  for upcoming projects I have to
demo some out of the box  stuff. Maybe next time Andy word it differently so your
perception is not that of a salesman but of one trying to show some creative
ideas you/company have come up with. And leave the sales pitch on your site not
in the group.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Virtual directories not replicating on all WFE's in farm Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: