Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

"Unknown error" in Site Collection List

  Asked By: Jim    Date: May 18    Category: Sharepoint    Views: 1496

I am upgrading a v2 to v3 site collection on a new W2K8 server. After running
stsadm to upgrade & attach the content db shows 1 site.

When I go to Site Collection List it says "Unknown Error" ... no site
listed. Same for Site Collection Administrators.

The site itself responds that I don't have credentials to access it.

Anyone have an idea what might be happening?



1 Answer Found

Answer #1    Answered By: Joanne Greer     Answered On: May 18

How exactly are you doing upgrade, Inplace, gradual or content  DB migration?

If the site  is not comming up only on the server  then check following



If the site works fine on client machine then make sure you have proper
permission on Content Database.
Check the prescan.log file for errors.
Check SharePoint ULS logs from C:\Program Files\Common Files\Microsoft
Shared\web server extensions\12\LOGS

Enable CallStack and Disable CustomErrors

Locate the web.config file for the web application in question and change
following tags as below:

Search for a tag customErrors and set its value to "Off".
<customErrors mode="Off" />

Search for a tag CallStack and set its value to "true".
<SafeMode MaxControls="50" CallStack="false" />

How to get the right set of logs

IF you tried gradual upgrade  then use old backup of V2 database named SITES
and attach  it to another V3 farm running  on same build version, then bring
the database over.

Didn't find what you were looking for? Find more on "Unknown error" in Site Collection List Or get search suggestion and latest updates.