Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Unable to Search from My Site

  Asked By: Evelyn    Date: Oct 08    Category: Sharepoint    Views: 996

We are in the process of setting up a My Site deployment. We are
testing this in our UAT test environment Whenever we try to search
from the My Site area, we get the following errors:

Object reference not set to an instance of an object. at
Microsoft.Office.Server.Search.WebControls.CoreResultsWebPart.OnLoad
(EventArgs e)
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean
includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

----
I also note that the URL for the search changes to the server name
when searching from the My Site. However, this doesn't happen when
searching from the non-My Site site collection. Search works fine
from there.

Any ideas?

Share: 

 

1 Answer Found

 
Answer #1    Answered By: Mariel Ferrell     Answered On: Oct 08

> I also note that the URL for the search  changes to the server  name
> when searching  from the My Site. However, this doesn't happen when
> searching from the non-My site  site collection. Search works  fine
> from there.

Sounds like your alternate access mappings might be wrong.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Unable to Search from My Site Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: