Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

SPS 2003: Searching

  Asked By: Andrea    Date: Feb 28    Category: Sharepoint    Views: 809

Has anybody been able to search successfully from the main portal? I can't
search for any documents whether they are in the main portal or in sites. But
when I go into the sites, I can search within that sites. I have all the sites
to be included in search results.

When I run the full update manually, I get this message:

The address could not be found, (0x80041204 - An unrecognized HTTP status was
received. Check that the address can be accessed using Internet Explorer. )

Does anybody know what this mean?

Share: 

 

9 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Lindy England     Answered On: Feb 28

Did you configure the search in the SPS Admin ?

More likely this means that the crawler cannot find the portal. Are you
using any special type of authentication (Basic, Anonymous, SSL)

I will recommend rebuilding the indexes fram scratch

 
Answer #2    Answered By: Upbrave C# expert     Answered On: Feb 28

My configuration is currently set at Integrated Authentication using
SSL. I have included all paths:

http://*/*
http://server_name/*
http://ip_address/*
http://fqdn_name/*

I tried both http and https and still no luck.

I'm using a domain account that has access to the portal to crawl. I
used to get an access is denied but no longer getting that message.

How do I rebuild the index?

 
Answer #3    Answered By: Sylvia Barrett     Answered On: Feb 28

Actually, when I use https in the include paths, I get this message:

The address could not be found, (0x80041223 - Error found in the Secure
Sockets Layer (SSL) certificate sent by the server. )

 
Answer #4    Answered By: Cody Hinton     Answered On: Feb 28

Do you have a valid certificate or one that you made yourself

 
Answer #5    Answered By: Vicky Gillespie     Answered On: Feb 28

I got the certificate from Entrust. I'm getting this message on all 3 of
my servers.

 
Answer #6    Answered By: Clara Heath     Answered On: Feb 28

I'm just wondering if I'm the only one that's having this searching
problem? I've ran out of ideas and still hoping to get some advice or
recommendations from anybody in the group. I definitely do not want to
rebuild my 3 servers. I can understand if this problem was on 1 server,
but all 3?

Daniel, you recommended me to rebuild the indexes, can you tell me how
to do that?

 
Answer #7    Answered By: Babita Rajak     Answered On: Feb 28

I did narrow down my problem. When I remove SSL, it works fine but as
soon as I make SSL required, it doesn't work. Has anybody applied SSL to
their portal site and if they have seen this search problem?

 
Answer #8    Answered By: Erica Lewis     Answered On: Feb 28

There is a place in the Search Admin

SharePoint Portal Server Central Administration > Manage Search Settings
> Search Server Settings

Where you can ignore SSL Certificate Name warnings

Check the box and report results

 
Answer #9    Answered By: Marquise Farley     Answered On: Feb 28

Thanks. I just figured this out when I was navigating around in the
Admin page. And now it finally works.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on SPS 2003: Searching Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: