Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

SP2007 Navigation question

  Asked By: Antoinette    Date: Mar 26    Category: Sharepoint    Views: 604

when publishing our extranet sites from dev.www.company.com" target="_blank" rel="nofollow">www.company.com to www.company.com" target="_blank" rel="nofollow">www.company.com,
some of the URL's still point to the development environment. i have verified
that the links are relative within the navigation settings (/site/page.aspx).
but after publishing the sites display the full link to the development site
(http://dev.www.company.com" target="_blank" rel="nofollow">www.company.com/site/page.aspx). all of the pages are approved, and
published within the development environment. any help with finding the root
cause would be greatly appreciated.

Share: 

 

3 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Elaine Mack     Answered On: Mar 26

Are these urls, Links within a Links List perhaps? Or other item?

In those cases, the URL is jus t a property of the item, therefore the would
carry over.

I'm not the expert on WCM for MOSS yet, but this was a big issue in
SPS2003/WSS 2.0, and I would bet it's still an issue in some places within
MOSS

 
Answer #2    Answered By: Baiju Hoskeri     Answered On: Mar 26

I've experienced a similar issue using Beta 2 Technical Refresh. What
version are you using, RTM?

 
Answer #3    Answered By: Kristy Hicks     Answered On: Mar 26

i'm using RTM. after quite a bit of research, and help  from others, i have the
problem resolved. i can go into all of the details if you are interested.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on SP2007 Navigation question Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: