Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

SP Portal - Asking for password all the time

  Asked By: Haresh    Date: Dec 18    Category: Sharepoint    Views: 1449

My SharePoint portal has started to ask for password all the time. Every
attempt to do something on the page, as a user, is being prompt with the
password window. Sometime I need to enter the password several times.

Looked at the IIS and I can see the Error sign on the web site
directory.
Looked at the event log and the only error that I can see is regarding
"?:" directory, which Microsoft says to ignore that error.


What should I look into?

Share: 

 

4 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Vivian Mcguire     Answered On: Dec 18

Not sure exactly why, but I would start by restarting the services. If
that does not work, then if you can reboot the server.

 
Answer #2    Answered By: Augustine Snider     Answered On: Dec 18

I did look at the IIS and saw a red error  sign on the sharepoint  web
site directory.
Then I restarted the IIS -> did not work.
Then I restarted the machine -> did not work.

I think all my troubles started  after I tried to install Content Server
on the same machine. I think it damaged the BackOfficeStorage
environment and that is why the IIS has issues.

If any one knows something I would love to hear/read it.

 
Answer #3    Answered By: Genevieve Sherman     Answered On: Dec 18

More information

I looked at the Knowledge Base in microsoft  site and they are saying
that not to get excited over this. Just to restart the Default web  site.

support.microsoft.com/default.aspx

However what they are suggesting is not working and does not solve the
problems.

 
Answer #4    Answered By: Sameera Shettar     Answered On: Dec 18

I have same problem (once a month) and I just restart all SPPS related
services. I start to investigate and I found some kind of problem when I want to
view the properties of MExchange Information store error:
Configuration Manager: The specified device instance handle does not correspond
to a present device. Did you got it?
Is your server a DC? (how your users authenticate?) Is the only user  that can
login local admin?

 
Didn't find what you were looking for? Find more on SP Portal - Asking for password all the time Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: