Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

sharepoint webparts error

  Asked By: Abhilash    Date: Aug 27    Category: Sharepoint    Views: 1210

I have been trying to get a solution for my problem, but no one seems to
have an answer. I have been getting errors with my default webparts. I tried
to resolve it by:

1. repairing
2. uninstall/reinstall

but the problem persists. can anyone suggest me why am having this problem
and how I can resolve it. it is very pressing and would appreciate any
immediate help



6 Answers Found

Answer #1    Answered By: Richard Davis     Answered On: Aug 27

Send the error  whats that error is and in which version were u getting this

Answer #2    Answered By: Mason Davis     Answered On: Aug 27

The problem  is:

1. System webparts  like Subscription, Categories, Search and Document Library
webparts are giving problems

Subscription Summary
Error: Failed to get subscription results for

Error: Script Execution Error: Invalid query.

Document Library
Folder Information: Script Execution Error: Microsoft JScript runtime error
'strRootDocLibLabel' is undefined line = 1, col = 0 (line is offset from the
start of the script block). error  returned from property or method call.

Script Execution Error: Object required

Matching Categories: XML Load Error: Invalid at the top level of the document.

Answer #3    Answered By: Savannah Pena     Answered On: Aug 27
Answer #4    Answered By: Upendra Bordoloi     Answered On: Aug 27

Use proxycfg or SPS administration to set the proxy settings.The issue is with
the proxy configuration settings bcoz of which it is unable to fetch the XML for
the web parts. Please try tracking the activities u did , from the time when it
was working fine .. till now.
I faced this error  in my company everytime whenever there are changes made at
the firewall and I have to make the proxy settings to publish on the extranet.

Answer #5    Answered By: Ali Javed     Answered On: Aug 27

If that is the case then nothing should work. why is that only default  webparts
are giving problems. Infact I had used proxycfg too, but nothing seems to be
working. Now my only option seems to be format and install.....

Answer #6    Answered By: Karrie Wooten     Answered On: Aug 27

Error I get................................

Didn't find what you were looking for? Find more on sharepoint webparts error Or get search suggestion and latest updates.