Logo 
Search:

Sharepoint 2013 Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint 2013       RSS Feeds

SharePoint 2013 - document libraries and newsfeeds visible on server but no other machines

  Asked By: Julian    Date: Jun 08    Category: Sharepoint 2013    Views: 3235

On a single Windows 2012 R2 server I have installed SQL 2012 and SharePoint 2013 SP1 with the latest update roll ups. I also created a single site collection that has a team site. When I remote desktop to the server using the farm admin (also site collection admin) account and open page http://server_name_here using Internet Explorer, I'm able to see the team site and the default newsfeed and document library.

If I log on to a separate Windows 7 machine as the farm and site collection admin account and open page http://server_name_here using Internet Explorer, I'm able to view the SharePoint pages EXCEPT I cannot see any newsfeeds or document libraries. The page appears to load normally but there's just blank space where the newsfeed and doc library controls should be. Also, if I click the "edit links" button I get "the operation timed out". All of these things work normally if I am running IE on the server itself with the same account.

I have repeated this process on several other machines that are not the server and get the same result on every machine (I've tried other servers, desktops, adding the SharePoint site to the trusted sites list in IE, tried IE compatibility modem even using firefox). I'm using the same account as I did when I logged onto the server directly. Any thoughts as to what's going on?

This is a new installation, no custom code and very little configuration overall.


Thanks!

Share: 

 

No Answers Found. Be the First, To Post Answer.