Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Service Unavailable

  Asked By: Juan    Date: Jan 09    Category: Sharepoint    Views: 1073

I had a perfectly working SPS2003 site. The network admins applied some patches
on this server with win 2003 and spps2003. When I launch either individual sites
or the admin site, they all come back with a page saying "Service Unavailable"



7 Answers Found

Answer #1    Answered By: Christina Lewis     Answered On: Jan 09

You need to check the Identity of the Application Pool. More likely the
username/password of the pool was changed

Answer #2    Answered By: Meaghan Webster     Answered On: Jan 09

How do I do what you suggested..................

Answer #3    Answered By: Sunny Delacruz     Answered On: Jan 09

Go to IIS Manager

Select the server, click on +
expand the Application Pools, you will need to find out which
application Pool Sharepoint runs under (to do so go to the web
site,right click on the Sharepoint site  and select properties. On the
Home Directory Tab, take not of the application Pool

Select the application pool and right click, properties,

On the Identity Tab, check the username/password, make sure the
username/password is valid. for testing you can alway select the Network

Answer #4    Answered By: .net Guru     Answered On: Jan 09

After I installed SP1 on sharepoint Server I get the following message
"Service Unavailable". I checked the services and restarted but no vain.

In the event log I see the
warning: The content source http://<myportalname>/ cannot be accessed.

Context: http://<myportalname>/application, Portal_content catalog

Details: A communication error occurred (0*80041200)

Any thoughts

Answer #5    Answered By: Renata Burt     Answered On: Jan 09

Check your application pool identity and make sure it is started and has
the correct username/password

Answer #6    Answered By: Lazaro Rutledge     Answered On: Jan 09

My DefaultAppPool is not working  at all even after checked the username
and pwd. I changed the application pool from DefaultAppPool to
MSSharePointPortalAppPool and its working now.

Answer #7    Answered By: Karin Kerr     Answered On: Jan 09

Check the application pool's identity.
Give the proper identity in the application which can access sharepoint content
Restart the iis.
Now try to access the portal.

Didn't find what you were looking for? Find more on Service Unavailable Or get search suggestion and latest updates.