Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

server failing

  Asked By: Ali    Date: Apr 24    Category: Sharepoint    Views: 531

We are in a position were the sharepoint service is hanging - 5 times in the
past two days.. iis must be restarted to recover from this. Does anyone
have any idea what the problem might be, the users are rapidly loosing
faith.

Share: 

 

9 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Lora Wall     Answered On: Apr 24

I'd do a repair installation. And I'd first save out all the modified
files to another location before doing the repair.

 
Answer #2    Answered By: Mahendra Parte     Answered On: Apr 24

Maybe SP2 is the answer - just not brave enough to try it yet.

 
Answer #3    Answered By: Sue Alford     Answered On: Apr 24

If you had some customized web parts, make sure those web part are not
hanging the system. I had a couple instances where I had "bad" web parts
that hang the system.

 
Answer #4    Answered By: Devon Welch     Answered On: Apr 24

And to assist in finding that out, look at the Dashboard Status tool,
which you can load on your management dashboard and it will list all the
personal dashboards, the owners, the last time they were modified and
which web part was the most recent one modified. This can help greatly
in troubleshooting if personal dashboards might have had an effect.

www.microsoft.com/.../default.asp

 
Answer #5    Answered By: Sridhar Tantry     Answered On: Apr 24

I'll have a look, could you shed any light on what would make a
webpart "bad"?

 
Answer #6    Answered By: Jonathan Justice     Answered On: Apr 24

Anything that will timeout and bring the system down. For instance, if
you are running an web part with content link to an ASP page located on
the Sharepoint server  and that the ASP code hangs.

It happens to me with the content source administration web part from
the resource kit.

 
Answer #7    Answered By: Dhanishta Bapakar     Answered On: Apr 24

You would have to be brave. I put it on our test server  and it "ate" four
out of the five dashboards I had!! It just came up saying you have no
content on this dashboard add some. Its going no where near my live server.

 
Answer #8    Answered By: Easy Tutor     Answered On: Apr 24

That's a known problem  with SPS SP2A - Q813101

 
Answer #9    Answered By: Jarret Riddle     Answered On: Apr 24

Do you have a link for that? It doesn't up via Technet.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on server failing Or get search suggestion and latest updates.

Related Topics:



Tagged:    

 

Related Post