Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Question about Search

  Asked By: Laci    Date: May 13    Category: Sharepoint    Views: 528

I have several web applications and I'm trying to set up Search. I have
two problems and can't seem to find a setting that would fix either of

1. Our main portal has many links to pages on a different domain name
(old html pages on an old Intranet). When the crawl is finished I have
a couple of thousand errors where the url that is report is
<http://sharepoint/units/ps/pagename.asp> The problem is, the
http://SharePoint <http://SharePoint> part is the correct path for the
portal but the rest (units/ps/pagename.asp) is on a different domain.
How do I get search to follow the link correctly (it is spelled out
completely as http://otherdomain/pagename
on the SharePoint page)?

2. Everytime I run the search, it stops the application pool for the
main portal. All the other webapps aren't touched because I haven't run
a search on them yet. What setting is telling Search to stop the app

I'm working with the Administrator's Guide and have gone over Chapter 16
religiously. I'm either missing something or just don't understand what
I'm reading.



2 Answers Found

Answer #1    Answered By: Octavio Dotson     Answered On: May 13

So, just to be clear... you're trying to use MOSS crawl  on a site that isn't
under a MOSS site collection?

Answer #2    Answered By: Judy Pittman     Answered On: May 13

Yes, that's correct. Oddly enough, I'm using MOSS to crawl  three sites
that are not MOSS Collections. Two are external websites that start
with www and they work fine. This problem  site is internal and starts
with "web" instead of "www" and that's the one that MOSS gets confused

Didn't find what you were looking for? Find more on Question about Search Or get search suggestion and latest updates.