Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds


  Asked By: Sanchay    Date: Apr 16    Category: Sharepoint    Views: 573

I have a problem. I tried to take backup of the sharepoint
site using stsadm.exe and while restoring back, my site is not working
because as per the error message there's the problem with the settings
of the configuration database. I tried doing the same with
smigrate.exe (FrontPage default option) but the problem still
persists. I am new to this technology. So, can anyone help me in
understanding where I went wrong?

Another problem: Due to some settings problem in the IIS (i
suspect) all my sharepoint sites cannot extract content from the
wss_content. But the default pages are coming. The icons, content etc
are missing. How do I help myself with this situation? Any suggestions
please as I need to deliver a website (project) soon.



4 Answers Found

Answer #1    Answered By: Cade Velazquez     Answered On: Apr 16

Without seeing the error, it is very difficult to give you any specific
help. Can you post the exact error  message you're receiving?

Answer #2    Answered By: Ariana Christensen     Answered On: Apr 16

I am getting this message  when i try to log on to my site.


You are not authorized to view this page
You do not have permission to view this directory or page using the
credentials that you supplied.

Please try the following:

Contact the Web site  administrator if you believe you should be able
to view this directory or page.
Click the Refresh button to try again with different credentials.
HTTP Error 403 - Forbidden: Access is denied.
Internet Information Services (IIS)


Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search
for the words HTTP and 403.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and
search for topics titled About Security, Authentication, and About
Custom Error Messages.

Answer #3    Answered By: Darrius Whitfield     Answered On: Apr 16

If I type http://ip-address (domain name)/ in the address
bar, I get a login screen and after feeding in the values I get the
page I forwarded to you ie; the error  message screen. But if I type
http://ip-address (domain name)/default.aspx, the sharepoint  toplevel
site page displays but the icons  are gone and none of the site  content
is present. Same story repeats for the rest of the site. Is this a
sharepoint problem  or an IIS settings  problem (I mean site
configuration and content database  settings issue)?

Answer #4    Answered By: Adrienne Greene     Answered On: Apr 16

trusted IE zones.

1.Browse to a site  hosted by the server that you want to add to the Local intranet list.

2.On the Tools menu, click Internet Options.

3.Click the Security tab, and then click the Local Intranet zone.

4.Click Sites.

5.Click Advanced.

6.Enter the URL of the site hosted by the server, and then click Add.

there are also about a bajillion posts in this and microsofts newsgroup.

Didn't find what you were looking for? Find more on Problem Or get search suggestion and latest updates.