Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Portal search not working

  Asked By: Rey    Date: Jul 16    Category: Sharepoint    Views: 742

I have set up a portal that the "search" does not seem
to work.
I cannot return any results on anything that I search for.
At the same time there is a WSS site created within the portal which the
"search" for that site works fine.
It would be appreciated if someone can provide some guidance on this
issue.

Share: 

 

6 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Megan Martin     Answered On: Jul 16

2003 or 2007????????????????????????

 
Answer #2    Answered By: Donta Kirkland     Answered On: Jul 16

Sorry, 2003.........................

 
Answer #3    Answered By: Cade Velazquez     Answered On: Jul 16

Send back your error messages from portal  server. WSS uses a different indexing
engine..........

 
Answer #4    Answered By: Ariana Christensen     Answered On: Jul 16

I cannot find any error messages.
Is there a specific area I should be looking into.
For example there is nothing in our logs in the event viewer in IIS.

 
Answer #5    Answered By: Darrius Whitfield     Answered On: Jul 16

Look in the SharePoint logs.............and if there is nothing there, then
increase the verbosity of the logging to help capture additional information.

 
Answer #6    Answered By: Adrienne Greene     Answered On: Jul 16

Check to ensure that the sites in the Manage Sites to be Crawled list are set  to
crawl and that the default content source is crawling the local farm.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Portal search not working Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: