Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Portal News not showing

  Asked By: Nishita    Date: Jan 13    Category: Sharepoint    Views: 654

On my portal I have a all the standard web parts. THE news web part simply
shows nothing. I have another SPPS setup and it shows everythign.....

Anyone seen this? I have checked the IIS settings relative to the workign
server and can find no difference.



4 Answers Found

Answer #1    Answered By: Rajul Shah     Answered On: Jan 13

Did you try deleting the web  part and importing it again ?

Try also importing it to ta different dashboard

Check file security on the web part  itself as well.

Answer #2    Answered By: Karan Hosagrahara     Answered On: Jan 13

Yes tried importing again from a different server to no avail.....what do
you mean by file security on web  part?

I am planning on running a repair of SP1, but, it is an offsite server....

Answer #3    Answered By: Elise Weber     Answered On: Jan 13

Also Check the <workspace>/Portal Content/New folder, this is where data for
the web  parts is stored. If this is empty this will explain why the web part
is not showing  anything

As far as security, browse to the <workspace>/Portal folder, right click
Start Page News.vbs, click on Security and make sure access is not denied to
the users or groups

Answer #4    Answered By: Alton Vance     Answered On: Jan 13

Do not know why it originally got messed up, but when I
did an import I imported the part  as news.vbs as opposed to start page news.

When I imported with the correct name it fixed it!

Didn't find what you were looking for? Find more on Portal News not showing Or get search suggestion and latest updates.