Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Permissions Issues on VM

  Asked By: Korey    Date: Jul 22    Category: Sharepoint    Views: 709

The CQWP that works perfect for me with my access breaks on other
users.

This sharepoint deployment is running as a single server on vmware. I
just imported the Profiles from AD, and given the global
account "domain users" reader access to everything in moss.

I've given some users specifically FULL access, and the wCQWP still
breaks on them.

Where I see a perfect webpart, my neighbor only sees instead:

"Unable to display this Web Part. To troubleshoot the problem, open
this Web page in a Windows SharePoint Services-compatible HTML editor
such as Microsoft Office SharePoint Designer. If the problem persists,
contact your Web server administrator."

Is this a VM thing? whats going on?

Share: 

 

3 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Jaime Weaver     Answered On: Jul 22

What type of source data are you accessing with the CQWP and where is it
in relation to the web  part?

 
Answer #2    Answered By: Anibal Baird     Answered On: Jul 22

ok, so this was definately an "ID TEN T" error (ID10T). I forgot to
check-in and publish ItemStyle.xsl in sharepoint  designer. This
fixed the problem.

What was wierd, is this would intermittently work for some people,
and not for others... the errors were not consistent.

 
Answer #3    Answered By: Karla Morrison     Answered On: Jul 22

That behavior might be explained if some users  were approvers (and could
see your changes prior to publishing) and others were not...

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Permissions Issues on VM Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: