Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

LobSystem could not be found using criteria 'id=310'.

  Asked By: Urjita    Date: Dec 24    Category: Sharepoint    Views: 3919

The log is showing the following errors:


A Metadata Exception was constructed in App Domain '/LM/W3SVC/1098315274/Root-1-128643877466177452'. The full exception text is: LobSystem could not be found using criteria 'id=310'.
A Metadata Exception was constructed in App Domain '/LM/W3SVC/1098315274/Root-1-128643877466177452'. The full exception text is: LobSystem could not be found using criteria 'id=322'.
A Metadata Exception was constructed in App Domain '/LM/W3SVC/1098315274/Root-1-128643877466177452'. The full exception text is: LobSystem could not be found using criteria 'id=322'.
A Metadata Exception was constructed in App Domain '/LM/W3SVC/1098315274/Root-1-128643877466177452'. The full exception text is: LobSystem could not be found using criteria 'id=322'.

Im able to display the data just fine using the business data list as well as my own solution. But Im unable to connect to the data in the editor part of my own solution. Any ideas on why I would be getting the above error? Thanks!

I forgot to mention that it works fine on my virtual machine (connecting to a DB on that machine) but does not work on the development server

Share: 

 

1 Answer Found

 
Answer #1    Answered By: Amanda Brown     Answered On: Dec 24

For some reason it was trying to grab records that were not there. the error  id=316, I believe means that it was trying to grab a record with the id (the identifier for that entity) with a value of 316.

This might be an issue somewhere in my code, but I was able to resolve it by clearing the data  out of the sql table and then putting in fresh data. Ill post here again if it comes up again.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on LobSystem could not be found using criteria 'id=310'. Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: