Logo 
Search:

Sharepoint 2010 Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint 2010       RSS Feeds

Infopath Forms dont display in browser

  Asked By: Nikita    Date: Dec 25    Category: Sharepoint 2010    Views: 3423

I am new to Infopath and am having trouble displaying infopath forms on our
development MOSS Enterprise server. I followed the steps here to create a
new infopath form and publish it to the server. But when I browse to my
document library and select New--> MyTemplateName, I get the popup saying
'Loading Form', and then the Browser windows displays a bunch of garbage
characters

I am able to display forms on our production server however. So I started
fiddler and browsed to my production library and created a new document
based on the production form template. The response in fiddler looks like
this from my production serever:

5ab







<body style='margin: 0px;overflow:auto;'><div style='height:0px'><div
id='_InfoPath_WaitUI' style='height:0px'>



<div style='position:absolute;text-align:center;'><div
style='width:100%;'><table
style='margin:75px;height:196px;width:447px;border:1px solid
#5c7da4;background-color:white;z-index:2500' cellpadding='0'
cellspacing='0'>



<tr
style="height:65px;width:100%;border:0;background-image:url('/_layouts/inc/IPFSD\
ialogTopGrad.png?rev=aiK0%2FaEOabjixUERUkA3yg%3D%3D');background-color:#e5ebf2;"\
>



<td style='height:65px'>



<table cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>



<tr>



<td style='padding-left:21px;padding-right:21px;font:13pt
Tahoma;color:black'>



</td>



</tr>



</table>



</td>



</tr>



<tr>



<td style='vertical-align:top;font:8pt
Tahoma;color:black;padding-left:21px;padding-right:21px;padding-top:28px;padding\
-bottom:17px;background-color:white;text-align:center;'>



<div style='color:#333333;font-weight:bold;font:12pt Tahoma;'>Loading
Form...</div>



<div style='padding-top:17px;'><img
src='/_layouts/inc/activityanimation.gif?rev=sHmDD9LgTlytF%2FQiW0z%2Bow%3D%3D'
width='78' height='7' style='border:0px none white' /></div>



</td>



</tr>



<tr style='height:6px;background-color:#ECECEC'>



<td></td>



</tr>



<tr
style="height:4px;background:url('/_layouts/inc/IPFSDialogBtmGrad.png?rev=la9GWl\
nH0bUlBEPW62ByBA%3D%3D')
repeat-x; background-position:0 -37;">



<td></td>



</tr>



</table></div></div></div></div></body>



3da9







<html>



<head><title>







</title></head>



<body style="margin: 0px;overflow:auto;">



<form name="HostingForm" method="post"
action="FormServer.aspx?XsnLocation=http%3a%2f%2xxx.intranet%2fFormServerTemplat\
es%2fTradeTicket.xsn&SaveLocation=http%3a%2f%xxxx.intranet%2fTrading%2fTrade\
+Tickets&Source=http%3a%2f%xxx.intranet%2fTrading%2fTrade%2520Tickets%2fForm\
s%2fAllItems.aspx&DefaultItemOpen=1"
id="HostingForm" enctype="multipart/form-data" style="width:100%;">



<div>



<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
value="/wEPDwUJNDQ2NzI3NTcyZGRVmoJnbd6sg7XTeKsO7hZhRNcmlA==" />



</div>







<div id="FormControl" style="width:100%;">



<span>



<script type="text/javascript"><!--



function LoadedScriptFiles() {};



//--></script><head>



<link rel="stylesheet" type="text/css" href="
xxx.intranet/.../FormResource.aspx\
1-aa910957ff89:ver:1.0.0.67&view=0&browser=IE&viewFile=View%2Ecss&am\
p;version=1"
/><link rel="stylesheet" type="text/css"
href="/_layouts/inc/ifsmain.css?rev=bNuTOTt8tpia0rStVFrdbQ%3D%3D" />



</head>



<script type="text/javascript"
src="/_layouts/FormResource.aspx?culture=1033&version=1"></script>



<script type="text/javascript"
src="/_layouts/inc/Core.js?rev=3LvTDZ%2FaMx5IYkEmjOwYIg%3D%3D"></script>



<script type="text/javascript"
src="/_layouts/DatePicker.js?rev=SyMUjwYFjbxLIeSLuQQeCA%3D%3D"></script>



<script type="text/javascript"
src="/_layouts/inc/IntlCoreStrings.js?rev=Oi%2BjzqGIiSFExZmi%2FF9VhQ%3D%3D"></sc\
ript>



<script type="text/javascript" src="
xxx.intranet/.../FormResource.aspx\
1-aa910957ff89:ver:1.0.0.67&view=0&browser=IE&viewFile=View%2Ejs&\
;version=1"></script
>



<script type="text/javascript"><!--



UserAgentInfo.strBrowser = 1;



//--></script>



<input value="1" type="hidden" id="__es" name="__es" />



<input value="" type="hidden" id="__EventLog" name="__EventLog" />



<input value="0" type="hidden" id="_InfoPathContinueLoading"
name="_InfoPathContinueLoading" />



<input value="" type="hidden" id="__LastSelection" name="__LastSelection" />



<input value="" type="hidden" id="__WasSubmitted" name="__WasSubmitted" />



<input value="" type="hidden" id="__PerformSentinelDetection"
name="__PerformSentinelDetection" />



<div id='__PostbackCounter' style='display:none'></div><div
id="__XmlFormView">
<div>
When I load the form on my dev server , the response in fiddler looks like
this:
5ab
<body style='margin: 0px;overflow:auto;'><div style='height:0px'><div
id='_InfoPath_WaitUI' style='height:0px'>
<div style='position:absolute;text-align:center;'><div
style='width:100%;'><table
style='margin:75px;height:196px;width:447px;border:1px solid
#5c7da4;background-color:white;z-index:2500' cellpadding='0'
cellspacing='0'>
<tr
style="height:65px;width:100%;border:0;background-image:url('/_layouts/inc/IPFSD\
ialogTopGrad.png?rev=aiK0%2FaEOabjixUERUkA3yg%3D%3D');background-color:#e5ebf2;"\>
<td style='height:65px'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>
<tr>
<td style='padding-left:21px;padding-right:21px;font:13pt
Tahoma;color:black'>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td style='vertical-align:top;font:8pt
Tahoma;color:black;padding-left:21px;padding-right:21px;padding-top:28px;padding\
-bottom:17px;background-color:white;text-align:center;'>
<div style='color:#333333;font-weight:bold;font:12pt Tahoma;'>Loading
Form...</div>
<div style='padding-top:17px;'><img
src='/_layouts/inc/activityanimation.gif?rev=sHmDD9LgTlytF%2FQiW0z%2Bow%3D%3D'
width='78' height='7' style='border:0px none white' /></div>
</td>
</tr>
<tr style='height:6px;background-color:#ECECEC'>
<td></td>
</tr>
<tr
style="height:4px;background:url('/_layouts/inc/IPFSDialogBtmGrad.png?rev=la9GWl\
nH0bUlBEPW62ByBA%3D%3D')
repeat-x; background-position:0 -37;">
<td></td></tr>
</table></div></div></div></div></body>

So it appears the template want'nt getting converted to html properly on the
server (btw , the library is set to open forms in the browser).

Share: 

 

No Answers Found. Be the First, To Post Answer.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Infopath Forms dont display in browser Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: