Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

IIS Problem

  Asked By: Ganesh    Date: Dec 28    Category: Sharepoint    Views: 762

the iis is working very good but the main problem is that after couple
of hours , when i open the iis console i cant find the server below and
it is empty , althought the Site is working and Sharepoint is working .
so what is the problem and how can i solve it

Share: 

 

3 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Aaron Lopez     Answered On: Dec 28

I had that problem  a few times and fixed it. I just added the steps to solve  it
to my blog:
publish.sug.susqtech.com/.../Post.aspx%2\

Dcd7a%2D47dc%2D9309%2Df674fbc8515b&ID=5&Source=http%3A%2F%2Fpublish%2Esug%2Esusq\

tech%2Ecom%2Fblogs%2Fannw%2FLists%2FPosts%2FAllPosts%2Easpx

 
Answer #2    Answered By: Terry Webb     Answered On: Dec 28

We had the same problem, in our production environment.

In our environment we had four custom programs scheduled in windows. One of
the programs were breaking sometimes while running, because of that the memory
used for custom program are not released.

We felt because of custom program issue, we are not able to see server  name in
IIS. we even checked event viewer, found some issues with the custom program as
well.

Then we fixed the issues in custom program which actually causing problem  by
providing proper exception handling.

After fixing the issue, we dint find  any issues with IIS, for server names
display.

There might be other issues as well, causing the issue.

Check for any custom programs, if any.

 
Answer #3    Answered By: Earl Craig     Answered On: Dec 28

I got a few messages from you in my inbox. So sorry I forgot we use
dual auth for our blogs and I pasted the wrong url for public access.
the correct url is
www.thesug.org/.../Post.aspx?List=8bf635ba%
2Dcd7a%2D47dc%2D9309%2Df674fbc8515b&ID=5&Source=http%3A%2F%2Fpublish%
2Esug%2Esusqtech%2Ecom%2Fblogs%2Fannw%2FLists%2FPosts%2FAllPosts%
2Easpx

and the short story is you probably need this hotfix
http://support.microsoft.com/?id=946517

 
Didn't find what you were looking for? Find more on IIS Problem Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: