Logo 
Search:

MOSS Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » MOSS       RSS Feeds

Explorer View not displaying items

  Asked By: Wyatt    Date: Mar 11    Category: MOSS    Views: 3374

When I go to the Explorer View in a Document library from my
workstation, I cannot see any items in my document library. The only
way it will appear is if I access the document library on the
SharePoint server itself. Any ideas how I can get explorer view to
work properly?

Share: 

 

6 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Candi Branch     Answered On: Mar 11

One of our users is having this same problem running Vista off of MOSS
Standard. Microsoft provides a whitepaper that's intended to help
troubleshoot the issue, which is located here:

www.microsoft.com/.../details.aspx\
-641e805588f4&displaylang=en

So far as I can tell, none of the information in the document  is
relevant for this particular instance of the problem our user is
having.

 
Answer #2    Answered By: Jan Chen     Answered On: Mar 11

We are having the same problem but I have fond out why.

When I troubleshoot for a user I am on my laptop with the user
F32236. This user does now have administrative rights. Therefore I
log on with ADM32236. When I then go to explorer  view it does not
display anything. But if I add my F32236 account to the specific
site, then the files are displayed.

Not sure if it helps you..

 
Answer #3    Answered By: Britni Shepard     Answered On: Mar 11

So, are you saying that the Explorer view  is using the credentials of
the person authenticated to the underlying operating system rather than
the person authenticated in the browser?

 
Answer #4    Answered By: Girja Garg     Answered On: Mar 11

Always. To test things as someone else, you can always run explorer.exe
as another user.

 
Answer #5    Answered By: Jarod Mathews     Answered On: Mar 11

Thanks everyone for writing back. I was able to display the items  of
document  library in explorer  view right after I posted the original
message. What I did was similar to Louise, I added my user account
to the SharePoint site. After that I was able to view  the items in
Explorer View.

I had logged on to my workstation with my own account, then logged on
to the SharePoint site with a system account and assumed that I would
have full access  to all the contents of the site. But it turns out
that I needed to have permissions (my own account) to the SharePoint
site.

 
Answer #6    Answered By: Amanda Lewis     Answered On: Mar 11

I cannot tell for shure, but it sure seems like it. If I am running
with the same credentials as on the pc I do not have any problems.

This could explain the other problem with that it works on a server
since you are often logged on to that with administrator credentials.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Explorer View not displaying items Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: