Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Exchange Upgraded to Exchange 2003

  Asked By: Garret    Date: Jul 15    Category: Sharepoint    Views: 807

Now the outlook web access web parts don't work.

I have the My Inbox web part on my My Site. Whenever I loaded the
page, I would get prompted for a user name and password. Now, instead
of getting pinged for a log on when the page opens, I get the Outlook
Web Access log in screen in my web part and nothing I enter into it
seems to make a difference. The log in screen just deletes what I
enter and starts over. I don't even get a bad password or anything.

Where's the instructions?

Share: 

 

1 Answer Found

 
Answer #1    Answered By: Nathanial Mcclure     Answered On: Jul 15

Now the outlook web access web parts don't work.

I have the My Inbox web part on my My Site. Whenever I loaded the
page, I would get prompted for a user name and password. Now, instead
of getting pinged for a log on when the page opens, I get the Outlook
Web Access log in screen in my web part and nothing I enter into it
seems to make a difference. The log in screen just deletes what I
enter and starts over. I don't even get a bad password or anything.

Furthermore, the Outlook Web Access page will accept my user name and
password outsite of Sharepoint, i.e. if I just call the URL in a
browser, get the OWALogon and enter my info.

Finally, our mail domain is different from out Exhange domain. I have
a seperate username and password for the mail domain.

Where's the instructions?

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Exchange Upgraded to Exchange 2003 Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: