Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Error when trying to add a webpart on a webpart page

  Asked By: Bhavani    Date: Mar 18    Category: Sharepoint    Views: 5756

I get a pop up error saying 'Unable to add the webpart(s) when I try to add a
web part on a web part page. If I look in the web Part Gallery under the
sitecollection feature for the site , all the webparts show x in red infront of
the names. I am not sure why ? I checked permissions for the web part gallery
and it looks fine.

If I do advanced settings from the web part Gallery and drag and dop the
webparts, I am able to add the ones listed under the closed webparts but if I
try to drag and drop the webparts listed under the site I created I get the
following error 'Unable to add selected web part(s). Cannot add Web Part to the
Web Part Page. For more assistance, contact your site administrator.'

I am not sure what is going on. Please let me know if you know the problem , how
I could fix it.



2 Answers Found

Answer #1    Answered By: Erika Price     Answered On: Mar 18

I did not get any reply on this. I would appreciate your help if anyone knows.
So I am sending it again.

Answer #2    Answered By: Otis Blackwell     Answered On: Mar 18

Is this a home made web part  or is it one that comes with SharePoint that
microsoft provides?

You might want to look through the web.config for the site  in question. It's
possible, especially with VMs, for weird artifacts to magically show  up in
the web.config, randomly replacing characters with ?

Didn't find what you were looking for? Find more on Error when trying to add a webpart on a webpart page Or get search suggestion and latest updates.