Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Central Administration doesn't work/ can't create Web application

  Asked By: Traci    Date: Jan 07    Category: Sharepoint    Views: 7070

I got 2 problems. when I try to go to CA the IE send a msg of
"the page can't be found", but I can go to Application Management by a
saved link. The CA is not working.

The other problem is with web applications. I can't create a new web
application and the type of error is "uknown error". I have checked
the permissions in databases and is everythin ok. I don't know what
is happening.

Share: 

 

6 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Sumitra 2004     Answered On: Jan 07

Restart application  pools? Restart server?

 
Answer #2    Answered By: Bhairavi Damle     Answered On: Jan 07

I restarted the application  pools, the server and the Timer Service and keep not
working

 
Answer #3    Answered By: Leeann Hull     Answered On: Jan 07

Try again after restarting the Timer Service. This might solve the
issue.

 
Answer #4    Answered By: Vaasu Radhakrishna     Answered On: Jan 07

Thanks!

That resolved the problem.

 
Answer #5    Answered By: Brinda Bca     Answered On: Jan 07

I got the same problem  again

I restarted the application  pools, the server and timer service and the keep not
working.

 
Answer #6    Answered By: Sheryl Velez     Answered On: Jan 07

I seem to remember a problem  like that, and I think I had to adjust some
folder permissions. Can't remember exactly what though!

 




Tagged: