Logo 
Search:

MOSS Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » MOSS       RSS Feeds

Can't get search to work with forms authentication

  Asked By: Antoinette    Date: Apr 04    Category: MOSS    Views: 854

I have a 2007 site that is configured for forms authentication. On
the windows authentication side of the site, search works perfectly
fine. However, if I log into the site under forms based
authentication, search does not work. I have seen blog posts that
point out this issue, but I can't find any resolutions to the issue.
Does anyone know how to get search to start working on the forms
authentication side of a moss site?

Share: 

 

2 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Joanna Dixon     Answered On: Apr 04

I don't have much experience with the search  function on in SP. My customers are
dead set on using Google. Have you tried indexing the columns of the form?

 
Answer #2    Answered By: Justine Barrera     Answered On: Apr 04

Let me explain a little further, as I've continued to dig a bit. I
have 2 sides to my site, the windows authentication  side, and the
forms authentication side. On the windows side everything works
fine. On the forms  side, I can get to the search  page
(http://mysiteurl/search/default.aspx). However, I can not get to
the results page (http://mysiteurl/search/result.aspx). Even if I
don't run a search and just type in the above url, I can't get to
the page. So this tells me that it is not the results that are
blocking me, but something on the page.

Does anyone have any experience with this?

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Can't get search to work with forms authentication Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: