Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Backup/Restore Problem

  Asked By: Thaddeus    Date: Feb 12    Category: Sharepoint    Views: 817

We did a backup of our production environment and restored it (to test
if it worked) on our development server. Everything seemed to work
fine, but now all of our links in dev are pointing to the production
SPS/WSS enviroment. For example, in our test environment my "My Links"
web part is pointing to "http://production/whatever." Is there a way
to revert these back to the test environment via the DB? Is there a
config setting somewhere to do a quick fix of this mess? We are
planning on changing our domain for production and am concerned that
all prod links will break as well.

Share: 

 

5 Answers Found

 
Answer #1    Answered By: Ted Gilmore     Answered On: Feb 12

Don't forget to verify/change the portal url and alternate portal url settings. Maybe this will help.

 
Answer #2    Answered By: Monte Cooley     Answered On: Feb 12

Where exactly do I make those changes?

 
Answer #3    Answered By: Guadalupe Bullock     Answered On: Feb 12

Is there any clear step-by step documentation of how to migrate
SPS/WSS across domains? The articles I've found so far say changing
domains is not a great idea and can be very tricky. Any suggestions?

 
Answer #4    Answered By: Nathanial Mcclure     Answered On: Feb 12

hehe.. tricky as in.. you are treading into the unknown!

theoretically..its possible if you migrate at least the user/computer accounts across.

 
Answer #5    Answered By: Matt Prince     Answered On: Feb 12

SharePoint Portal Server Central Admin -> Portal Site and Virtual Server Configuration -> Configure altrenate portal site URLS for intranet, extranet, and custom access -> mouse over and edit. I don't know of a documented process for moving entire portals, sorry.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Backup/Restore Problem Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: