Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

BackupExec Restore Issues

  Asked By: Haley    Date: Sep 03    Category: Sharepoint    Views: 1856

When trying to restore SharePoint SP1 from Backup using BackupExec 8.6
Build 3878, I get the following error:

> Remote Backup Exec components detected, version (8.60.3878.0).
> Restoring data to \\XXXX\Microsoft SharePoint Portal Server .
> Storage Media #4: " Media created 12/13/2002 01:15:00 AM "
> Backup performed on 12/14/2002 at 2:48 AM
> Backup set #26: " XXXX MTWHF "
> Restore started on 12/20/2002 at 9:54:36 AM.
> Connection to the restore target has been lost. Operation canceled.
> ^ ^ ^ ^ ^
> Restore completed on 12/20/2002 at 10:11:43 AM.
> 1 item was skipped.
> Processed 0 bytes in 17 minutes and 7 seconds.
> Throughput rate: 0.0 MB/min

I am currently waiting on hold with Veritas, but thought I would toss
this out to the group to see if you had any ideas.



3 Answers Found

Answer #1    Answered By: Jack Carroll     Answered On: Sep 03

I do not use BackupExec but is this a SPS aware version? If not
did you backup  using MSDMBack script?

Answer #2    Answered By: Chandrabhan Agarkar     Answered On: Sep 03

Fully SPPS aware -- uses a specific agent for backing it up.

Answer #3    Answered By: Donald Eady     Answered On: Nov 05

Hey the error that youre seeing "connection to the restore target has been lost. Operation canceled."

May very well be cause by an outdated device driver, or mismatched version of the Remote Agent between the media server and remote machine is causing the Remote Agent to crash during the backup or restore.

verify that the media is fully patched up and that you have pushed the most current version of the remote agent to the remote machine.

Didn't find what you were looking for? Find more on BackupExec Restore Issues Or get search suggestion and latest updates.