Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Some alerts not working

  Asked By: Megha    Date: Jan 16    Category: Sharepoint    Views: 1200

We have discovered an odd situation. Alerts do not work for some
people. This is SP 2007 and we have a very small group of people
starting to use it (about 50). For most of these people, when they
request an alert, everything works just fine. For a few folks, they get
an error message saying their email address can't be found. I've tried
typing in the email address but it resolves to
domain\lstInitialLastName, drops the email address and gives me the same
error.

When I view the Profile Properties in Central admin, I can see a list of
all my users. Some have a resolved name, others have the domain\name in
the column labeled "Preferred Name". This gives me a list of who is
having this problem. But, when I clicked on "View Profile Properties",
there is no property called "Preferred Name".

Our Exchange guy just went through AD with a fine tooth comb trying to
compare a record that works with a record that doesn't. The only thing
he could find is a field called "securityprofile" - the record that
works has data there, the record that doesn't work, doesn't have data.

Can anyone tell us what this is and how it gets populated? I need to
bring on hundreds of additional people and cannot as the Exchange folks
to do this manually.

Share: 

 

No Answers Found. Be the First, To Post Answer.

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Some alerts not working Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: