Logo 
Search:

Sharepoint Forum

Ask Question   UnAnswered
Home » Forum » Sharepoint       RSS Feeds

Adding User Error

  Asked By: Bhavika    Date: Oct 03    Category: Sharepoint    Views: 789

When setting up Sharepoint in Feb-05, added all users (around 400)
with absolutely no problem.

I was pulled off setting up Sharepoint for about a month working on
another project. Was finally able to get back to Sharepoint on
Monday. My boss asked me to add a Team Site for a class that would
be working together this year. Added the site-no problem.

When I tried to give access to those associates that needed it, I
kept getting error "User does not exist." All users were added
previously. Tried to add a new user to the main sharepoint and
received same error. I've done a full import, incremental import
and also deleted all users (except me) and still getting error.

Today, tried adding someone again - no luck - had them try to get
onto Sharepoint just for kicks and giggles. AFTER the person was
declined access to Sharepoint, I was able to add that user with no
problem at all. Told my boss about this and he didn't quite believe
it, so we tried it again with several more people. Couldn't add
them before, had them try to access Sharepoint, then were able to
add them as users.

Share: 

 

1 Answer Found

 
Answer #1    Answered By: Marquise Farley     Answered On: Oct 03

Sounds like there might be some connectivity/latency issues between your
SharePoint (assuming this is SPS 2003?) server and your AD server. When you
talk about "giving access" where are you doing this - in the SPS central admin,
or in the Team Site admin?

 
Didn't find what you were looking for? Find more on Adding User Error Or get search suggestion and latest updates.




Tagged: